Google Bookmarks Facebook Tweet This  
Baby Portaal


Geboortekaartjes


   
Home > Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Het geboortekaartje is het ideale middel om alle vrienden, familie en bekenden te laten weten dat je baby geboren is. Tevens kun je door middel van het geboortekaartje de naam, of namen van je kind bekend maken. Zeker in het geval van ingewikkelde namen geen overbodige luxe, zo weet iedereen hoe je kind precies heet én hoe je de naam schrijft.

Je kunt het ontwerpen en produceren van geboortekaartjes geheel in eigen beheer doen, maar je kunt ze ook laten ontwerpen en drukken. Zaak is vooral om de geboortekaartjes goed voor te bereiden, bijvoorbeeld door de enveloppen alvast te schrijven en er een postzegel op te doen. Als je baby eenmaal is geboren kom je de eerste dagen ogen, oren én handen te kort, dan kun je het schrijven van enveloppen en eventueel uitzoeken van adressen er echt niet bij hebben!

Let er ook goed op dat je geen fouten maakt met de geboortedatum en dergelijke, uitbesteden aan een professionele drukkerij is ook wat dat betreft aan te raden.

De geboorte van je kind is één van de mooiste momenten van je leven. Dit mooie moment wil je uiteraard bekendmaken aan familie, vrienden en kennissen. Een zelf gemaakt geboortekaartje is de manier om ze te enthousiasmeren met de geboorte van je pasgeboren baby.

 

 

 

 

© 2024 Babyportaal | Baby links | Contact | Privacy Policy | Adverteren